De vivencia op vrijdagavond zijn voor zowel beginners als gevorderden. Na iedere vivencia is gelegenheid door te dansen of in de bar van Djoj gezellig een drankje te drinken en met elkaar te praten.

Wat brengt biodanza te weeg? Een avond vol met nieuwe indrukken over jouw passie, ontspanning, plezier en ontmoetingen. Biodanza brengt je niet alleen een kleurrijke avond, maar biedt je ook de mogelijkheid om op een speelse manier tot verdieping te komen en dichter bij jezelf te komen staan.

De westerse maatschappij kent veel stressoren. Mensen leven een aanzienlijk deel van de tijd in een keurslijf. Er zijn nog altijd taboes, onuitgesproken verwachtingen en stigma’s. Dit brengt weer blokkades met zich mee. Hierdoor raak je uit je lichaam en gedistantieerd van je ware zelf.

Tijdens de biodanza oefeningen kom je in aanraking met je natuurlijke grenzen en die blokkades. Je merkt dat bijvoorbeeld aan een blokkade onder het hart, de keel of de navel, plotselinge weerstand. Deze blokkades kunnen een grondslag voor klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid, stress, hartfalen, allergieën, etc. Uit onderzoek en ervaring is gebleken, dat biodanza behalve genieten en ontspanning ook een heel goede manier is om op een speelse wijze aan verwerking, je eigen ontwikkeling en gezondheid in brede zin te werken.

Kom dansen en voel je levensvreugde door je aderen stromen. Iedereen is welkom!

Lees meer over biodanza.


Open dagen Djoj

Een tweetal dagen boordevol workshops & sessies waarin je kan kennismaken met biodanza en de verscheidene overige activiteiten van Centrum Djoj. Zoals bijvoorbeeld trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching...


Biodanza evenementen

Regelmatig worden biodanza evenenenten georganiseerd. Deze variëren van weekgroepen, feesten met voorafgaand een vivencia, thema bijeenkomsten tot biodanza vakanties. Lees meer.

Informatie over:


Blotevoetendans.nu

Op blotevoetendans.nu vindt je een agenda met lessen en evenementen in Nederland. Als je 'anders wilt dansen' kun je hier hier informatie vinden over data en lokatie, etc.

Agenda: