Ervaringen


illustratie

Eigenlijk ben ik met Biodanza begonnen, omdat ik wat beweging wou hebben op muziek in een gezellige omgeving. Het bleek anders uit te pakken: Na een keer of tien merkte ik dat ik me thuis voelde bij mensen, die daarvoor complete vreemden voor mij waren. Ik voelde me geaccepteerd zonder dat ik daar moeite voor hoefde te doen. Mijn angst voor de nabijheid van anderen nam elke keer meer af. Nu dans ik twee keer per week. Elke keer voel ik mijn energie weer toenemen. Ook als ik eigenlijk uitgeput was begonnen. Ook leer ik beter het gevoel van liefde kennen, dat je kunt hebben voor een ander mens, waar je verder geen verwachtigen van hebt en niets aan verschuldigd bent. Doodgewone maar toch zeldzame liefde. Een klein stukje van de Universele Liefde.

Arthur


Vivencia met Ruud

Iedere vrijdagavond in Djoj
- behalve schoolvakanties.

Nieuwsbrief

Sinds januari 2007 dans ik regelmatig bij Ruud, en het laatste jaar wat intensiever. In mijn leven is er in die tijdspanne heel veel gebeurd en het was fijn om dan bij tijd en wijle even thuis te komen in een warme groep.

Dat is wat Ruud doet: Hij schept de veilige buitengrenzen, waarbinnen je jezelf kan zijn. Hij doet dat op een speelse manier, zodat je je achteraf lichter voelt.

Lenneke


Kerstbiodanza met Ruud

Jaarlijks.
Zaterdagavond voor kerst.
Inclusief gezond kerstdiner.
Lokatie: Djoj.
Reserveren (vanaf 1 december).

illustratie

Door het uitgebreid en duidelijk voordoen, demonstreren van de oefeningen is het ook voor 'nieuwelingen' snel op te pakken. Voor mij valt vooral de rust op die hij uitstraalt. Mede dankzij Ruud is biodanza voor mij iets geworden wat ik zelf niet had gedacht. Ik was eerst sceptisch, maar geniet! Thanks!

Tonny


Lokatie: Djoj Hillegersberg
Antony Duyklaan 5-7
3501 HA Rotterdam

Aanmelden
Routebeschrijving

Opvallend is dat elke week de les weer zo anders is. Enorm gevarieerd, afwisselend van ingetogen tot uitbundig, swingend, creatief, speels en vrolijk.

Tussen de deelnemers onderling is een opmerkelijke, brede basis van vertrouwen ontstaan. Een vaste kern draagt vaak de nieuwkomers. Ruud laat ook mensen in hun waarde, als iemand zich bijvoorbeeld even wil afzonderen of even een pauze wil nemen.

Dian

Open dagen Djoj

9 en 10 januari 2016
zaterdag: 12:00 tot 18:00 uur
zondag: 12:00 tot 21:00 uur

Kosten: gratis.
Programma open dagen


>