Autorouteplanner
Routebeschrijving O.V.
Routebeschrijving fiets
Kaart

 

icon autoroute

image djoj

Route auto


Rondom activiteitencentrum Djoj (Antony Duyklaan 5-7, 3501 HA Rotterdam) is het vaak moeilijk een parkeerplaats te vinden. Je vindt ruime onbetaalde parkeergelegenheid vlakbij station Rotterdam Noord. Stel je navigatiesysteem in op Station Rotterdam Noord te Rotterdam of op de Ceintuurbaan (kruising Straatweg) 3051 KA te Rotterdam. Loop nadat je geparkeerd hebt terug de Straatweg op richting Hillegersberg centrum en ga na een paar honderd meter linksaf de Kleiweg op (Trambaan splitst hier). Volg deze linksaf. Je vindt Centrum Djoj in de eerste zijstraat rechtsaf (even voorbij Albert Heijn). Djoj ligt tegenover de parkeerplaats van Albert Heijn (parkeerplaats uitsluitend voor klanten AH) aan de linkerzijde van de Antony Duyklaan 5-7, 3501 HA Rotterdam.
Rij richtng Rotterdam Kleinpolderplein. Volg de A20 (ringweg Rotterdam) richting Dordrecht/Utrecht tot afslag 15, Rotterdam Crooswijk. Bij verkeerslichten rechtsaf de Gordelweg op en vervolgens opnieuw de eerste mogelijkheid rechtsaf slaan de Bergwegbrug over om vervolgens onder de snelweg door te rijden. Je kunt nu kiezen om bij de eerste mogelijkheid linksaf te slaan (Ceintuurbaan, Correct Electronics). Hier vind je ruime (onbetaalde) parkeergelegenheid.
Loop na geparkeerd te hebben terug en linksaf de Straatweg op richting Hillegersberg. Ga na een paar honderd meter linksaf de Kleiweg op. Je vind de Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA Rotterdam als eerste straat aan je rechterhand (net voorbij de Albert Heijn).
Neem bij de ring Rotterdam de A20 richting Den Haag, volgen tot afslag 14, Rotterdam Centrum/Schiebroek/Hillegersberg. Bij verkeerslichten rechtsaf richting Schiebroek/ Hilligersberg en rechts de heuvel af naar beneden. Langs ziekenhuis weg vervolgen, spoorwegovergang over en bij verkeerslichten rechtdoor, je komt nu aan het einde van de straat een T kruising (Kleiweg/Straatweg) tegen. Je gaat rechtsaf en na de derde straat sla je rechtsaf de Ceintuurbaan op. (Athony Duyklaan is een zijstraat van de Kleiweg maar heeft weinig parkeergelegenheid.)
Op de Ceintuurban vind je ruime (onbetaalde) parkeergelegenheid. Loop richting de Straatweg en vervolg deze richting Hillegersberg. Ga na een paar honderd meter linksaf de Kleiweg op. Je vind de Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA Rotterdam als eerste straat aan je rechterhand (net voorbij de Albert Heijn).


OV-planner
Routebeschrijving auto
Routebeschrijving fiets
Kaart


icon ovroute

Route OV


Djoj ligt op loopafstand van onderstaande OV-haltes. De Antonony Duyklaan is een zijstraat van de Kleiweg. Djoj ligt tegenover de parkeerplaats van de Albert Heijn in de Antony Duyklaan 5-7 3501HA Rotterdam.
Neem de stoptrein via Rotterdam Station Noord (stoptrein vanaf Rotterdam CS of stoptrein vanaf Rotterdam Alexander, Gouda).
Na uitstappen op Station Noord: Loop via de Straatweg (dit is de weg die onder het spoor doorgaat) richting Hillegersberg centrum. Sla linksaf de Kleiweg op (trambaan splist hier, volg deze linksaf). Je vindt als eerste zijstraat aan je rechterhand de Antony Duyklaan 5-7 tegenover het parkeerterrein van de Albert Heijn.
Tram 4 Halte Kootsekade (Vanaf CS, Delfshaven, Hillegersberg)
Tram 8 Halte Kootsekade (Vanaf CS, Centrum Rotterdam)

Bus 35 Halte Kootsekade (Vanaf Ommoord, Schiebroek)
Bus 41 Halte Kootsekade (Vanaf Schiedam, Vlaardingen)
Bus 170 Halte Kootsekade (Vanaf Berkel, Zoetermeer)
Bus 171 Halte Kootsekade (Vanaf Berkel)
Nachtbus 10 Halte Kootsekade (Vanaf CS, Schiebroek, Bergschenhoek, Rodenrijs)

Na uitstappen halte Kootsekade: Ga de Kleiweg op. Je vindt activiteitencentrum Djoj in de zijstraat ter hoogte van de Albert Heijn, te weten de Antony Duyklaan 5-7 tegenover het parkeerterrein van de Albert Heijn.

Bus 45 Halte Station Noord (Vanaf Overschie)
Nachtbus 17 Halte Station Noord (Vanaf CS, Bleiswijk, Zoetermeer)

Na uitstappen halte Station Noord: Ga de Straatweg op richting Hillegersberg centrum. Sla na een paarhonderd meter linksaf de Kleiweg in. Je vindt activiteitencentrum Djoj in de eerste zijstraat aan je rechterhand, Antony Duyklaan 5-7 tegenover het parkeerterrein van de Albert Heijn.
Op een kwartier loopafstand, of een paar minuten fietsen vind je ook de Randstadrail, halte Melanchtonweg. Deze is bereikbaar vanaf Den Haag Centraal, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp en Pijnacker en vanaf Rotterdam CS.
Na uitstappen: Loop of fiets over de Melanchtonweg richting Hillegersberg. Houd rechts aan tot de T-splitsing met de Ringdijk. Vervolg deze (gaat na de kruising over in de Uitweg) tot aan de kruising met de Kleiweg. Sla hier linksaf de Kleiweg op. Activiteitencentrum Djoj bevindt zich in de zijstraat aan je linkerhand juist voor de Albert Heijn in de Antony Duyklaan 5-7 3501HA Rotterdam, tegenover de parkeerplaats van AH.